När resan betyder lika mycket som resmålet!

Stenstorps Buss AB

Som stolt ägare av en buss startade jag bolaget 1989. Mycket har hänt genom åren och bussarna har bytt av varandra, idag finns det i bolaget åtta bussar. Skövde Trafik förvärvades 1998 och är nu en del i Stenstorps Buss AB.

Resmålen genom åren har varit mycket varierande med körningar både på hemmaplan och bortaplan. Skolskjutstrafik till och från våra skolor i Stenstorp är en av delarna i verksamheten och beställningstrafiken en annan. Beställningstrafiken består av allt från att köra vinresor, ett samarbete med Enoteca Gärdstorp, till att göra kompletta researrangemang för föreningar, grupper och företag. 

Min förhoppning är att du genom att "klicka runt" på vår hemsida ska få en liten presentation av företaget och att du sedan tar kontakt med oss så att vi kan ut och åka buss ihop.

Bengt Johansson

Bussarna

 

Mercedes Tourismo 2017
53 platser + guideplats. Utrustad med alkolås, toalett, bälten, luftkonditionering, dvd, cd, kaffekokare, 220 uttag vid alla platser. Boggiebuss 12,96 m.

Neoplan Cityliner 2015.
53 platser + 1 guideplats. Utrustad med alkolås, toalett, bälten, luftkonditionering, dvd, cd, kaffekokare, 220 uttag. Boggiebuss 12,99 m, bra lastkapacitet.

 Temsa 2015
50 platser + 1 guideplats. Utrustad med alkolås, toalett, bälten, luftkonditionering, dvd, cd, kaffekokare, 220 uttag.

Temsa 2016
32 platser + 1 guideplats. Utrustad med alkolås, toalett, bälten, luftkonditionering, dvd, cd, 220 uttag.

Temsa 2018, handikappsbuss

53 platser + guideplats. Utrustad med alkolås, toalett, bälten, luftkonditionerin, dvd, cd, 220 eller usb-uttag vid alla platser. Denna buss är utrustad med en handikapplift för rullstolar, och det går att göra plats för 4 - 6 rullstolar.

 

Powered by Travelize